Helden begon wat zenuwachtig aan de wedstrijd. Dit uitte zich in onnodig balverlies en onzuivere passes. In de 12e minuut zorgde Ambrose voor de 1-0 na een uitval van Helden.

Dit zorgde voor wat meer rust bij onze H1. Best moest nu komen en dit gaf meer ruimte aan ons middenveld. Er werden verschillende kansen gecreëerd maar helaas niet benut.

Na 10 minuten in de tweede helft moesten beide teams, na elk een gele kaart, even verder met 10 spelers. Dit schiep een speelsituatie waar Helden goed raad mee wist. Ambrose wist zich vrij te spelen en scoorde de 2-0. Na een formidabele pass van Jonas wist hij de stand ook nog op 3-0 te brengen. In de 23e minuut werd het na een hattrick van ons doelpuntenkanon 4-0. Joost deed er nog een schepje boven op en tikte de 5-0 in. Pieter maakte het vervolgens af met 6-0 na een rebound van een doelpoging van Ambrose.

Het doelsaldo van vandaag alsmede de resultaten van Oirschot en Geldrop moet toch zelfvertrouwen geven voor het verdere verloop van de competitie. Er zijn in deze poule enkel moeilijke tegenstanders!! Alleen door concentratie, je aan de afspraken houden, scherpte, rust, verstand en zelfvertrouwen kunnen we misschien......

bron:mhchelden.nl