Helden en Kerkrade begonnen wat aftastend aan de wedstrijd. Toen Joost na een vrije slag de 1-0 scoorde werd er wat feller gespeeld. Jonas kon de 2-0 inslaan, waarbij de inleiding verzorgd werd door Joost en Ambrose.

In de laatste 20 minuten van de 1e helft kreeg Helden de meeste kansen, maar deze werden niet benut. Het tempo werd wat laag gehouden. Kerkrade kreeg nog wel drie strafcorners die perfect door onze verdediging werden weggewerkt.

Bij aanvang van de tweede helft leken beide teams aan elkaar gewaagd. Kerkrade kreeg nota bene twee mooie kansen die door Bart werden gestopt. Door hard te werken, vooral de middenvelders Ties en Dennis, kreeg Helden dan toch eindelijk resultaat. Ben kon de eindstand op 3-0 brengen.

Kerkrade staat dan wel onderaan in onze poule, maar je krijgt niets cadeau!

bron:mhchelden.nl