Hallo, Yo Yo YO....ooooooooooooooooooo1loveooooooooooooouooo,

Wij zoeken the unforgiven...volgens Tony.

Verzamelen om 12:45u. Iedereen was op tijd aanwezig (behalve Nick). Na een goede kop koffie en opwarming bij Jan in de Klep en heren2 kijken, (voor sommigen met stempel van de Lange), begonnen we met de bespreking van de te komen wedstrijd tegen Concordia (Roermond).

Onze coach Wouter had wat puntjes opgeschreven om tijdens de bespreking naar voren te halen. Na deze met ons besproken te hebben, werd ook duidelijk dat het een wedstrijd werd met harde strijd. Concordia staat dan wel niet zo hoog op de ranglijst, maar dat neemt niet weg dat ze strijdlustig zijn.

Uit betrouwbare bronnen werd vernomen dat Concordia nl. Net zo strijdlustig zou zijn, als Son, waar we vorige week nog een 3-1 voorsprong hadden verspeeld en met 3-3 van thuis waren gekomen.

Dus na de bespreking werd duidelijk, dat deze wedstrijd geen walk-over zou worden. Concordia bestaat vooral uit jongens die zeer technisch zijn aangelegd. Dus in het algemeen zouden wij onze slag kunnen slaan, als we als team zouden samenwerken!

Nadat iedereen uiteindelijk was aangesloten voor de warming-up, kon de warming-up dan eindelijk ook echt beginnen.

Na een goede warming-up konden we beginnen aan de wedstrijd.

Al snel na aanvang van de wedstrijd bleek dat we een moeilijke pot voor de boeg hadden. Er stond aardig wat publiek langs de kant dat ons naar voren probeerde te schreeuwen. Maar concordia liet aan ons de bal en zo werden we gedwongen het spel te maken. Zij hingen achteruit met 11 man en waren aan het wachten op onze fouten bij het het achter rond spelen van de bal. We kwamen er maar spaarzaam door via de zijkant en Concordia had een aantal goede counter mogelijkheden. Maar echt veel kansen hadden beide ploegen niet in de eerste helft. Een aantal corners en een spaarzame kans waren de enige wapenfeiten. Zodoende was het bij rust dus 0-0.

Zoals afgesproken liepen we bij rust terug naar het kleedlokaal om te zorgen dat we warm bleven. Na het strijdplan voor de tweede helft besproken te hebben liepen we terug het veld op.

En ja hoor daar begon het dan. De eerste dikke sneeuw vlokken raakte het kunstgras. Eerst bleven ze niet liggen daarna wel. Ondertussen was de tweede helft net bezig. We kregen al snel meer grip op de situatie. Het zicht werd er echter niet beter op. We switchte nog van witte- naar oranje bal, maar het mocht niet baten. Het werd te gevaarlijk en de wedstrijd werd stil gelegd en later ook afgelast. We hebben nu dus nog een inhaal wedstrijd van 32min. tegen Concordia tegoed. Deze zal waarschijnlijk verder worden gespeeld op 14 december.We hopen u voor het vervolg van de wedstrijd te zien op deze datum.

Naderhand werd er nog menig sneeuwbal gevecht gehouden. Sneeuwpret voor jong en oud.