Eindelijk weer eens een heerlijke zonnige zondagmiddag om de 2e helft van de competitie te hervatten. Helaas hebben we ons (evenals veel andere teams) niet goed kunnen voorbereiden.

Het slechte weer was continu de grote spelbreker. Ook carnaval is niet ideaal in de week vóór de nieuwe ronde.

Nu over de wedstrijd zelf. Het was eigenlijk heel slordig en rommelig, hoewel we afgesproken hadden met veel concentratie en discipline te gaan spelen. Inzet was het enige wat wel lukte.

In de 15e minuut werd het 0-1 voor Blerick. Hoewel het scorebord af en toe behoorlijk in de war was, gingen we met deze stand ook de rust in.

We spraken in de rust af, met heel veel inzet en druk naar voren te gaan spelen. Dit resulteerde in de 50e minuut tot de gelijkmaker door attent reageren van Ruud van de Wildenberg. Ruud kreeg meteen hierna nog een aantal goede kansen, die hij goed om zeep wist te helpen ;) .

Toch moesten we tot 5 minuten voor tijd wachten op de 2-1. Thijs Vastert wist uit een strafcorner op zijn eigenwijze wijze de bal tussen de palen te plaatsen.

De eerste 3 punten van de tweede helft competitie zijn in ieder geval binnen!

bron:vmhcbasko.nl