Yoyoyoyo mensen van het gooie leven, nadat we vorige week een goede wedstrijd gespeeled hebben tegen Civicum stond vandaag de westrijd tegen Son op het programma.Afgelopen weekened hadden we ons mooie mosselfeest en dat was goed geslaaged.Het begin van de winterdagen,bladjes vallen van de boom,wij moeten naar Son waar de zon niet schijnt.

Vorig jaar hebben we twee keer met gewonnen 3-1 tegen Son beide keren waren het pittige duels.De afspraak was,12.15 bij de klep zijn.Iedereen was gebrand om punten naar horst te brengen,3 wel te verstaan.De voorbereiding was niet pittig.Met de groep bij elkaar,geeft juul aan dat hij niet tevreden was over de voorbereiding en dat hij snel op een voorsprong wil komen.

Wij begonnen de westrijd fel en wilden een doelpunt maken.Horst kreeg vroeg in de westrijd een straafcorner,waar van Tony zei dat wij op de rebound moesten gaan letten,Juul maakte royaal af door te luistern naar Tony 1 love.Helaas maakte Son de gelijkmakerdoor een variant die ze spelde via links.Hierna kregen zowel wij als Son nog kansen om met een voorsprong de rust in te gaan,maar bij geen van de teams viel er een goal zodat we met een 1-1 stond de rust in gingen.

In de rust worden er wat tactische aanwijzingen doorgevoered die Wouter had gezien in de eerste helft.Juul gaf ons extra moed,door te vechten zoals we ook in Geldrop hadden gedaan.Nadat we ons weer hadden opgested in het cirkeltje en ons hadden opgepeped voor de tweede helft,gingen we er weer fris en fruittig tegenaan.

We begonnen de 2de helft waar we de 1ste helft mee waren geeindigd.Veel ball bezit voor ons en een tegenstander die puur loert op de counter.Het vele balbezit van ons werd dan toch beloond.Ondertussen was Per begonnen aan de marathon van new york en ging met volle tempo van rechts naar de anderkant waar hij hem door kan kaatsen op Luuk.Luukging op pad en eindigde op kop cirkel.Zonder na te denken sloeg hij de bal langs de keeper het kruis in.Zo stond het na deze geweldige 2-1 voor ons.We bleven de combinaties zoeken en stuurde Son in een periode van 10 min van het kastje naar de muur.In deze periode kregen we dan ook nog goede kansen.UIt een van deze kansen kreeg Per de bal op kopcirkel.Hij ramde de bal rechtsonder van de keeper en scoorde hiermee zijn 2de seizoengoal en tevens de 3-1 voor horst.
Na de 3-1 werd het een beetje mat aan onze kant.Son rook de kansen om toch weer terug in de westrijd te komen.De kansen kwamen er ook,maar door atten opletten van jeroen haalde hij de bal voor de lijn weg,voordat een speler van sondoeltreffened kon zijn(alweer zijn tweede van het seizoen).Hierna werden we dan toch wakker.Na een mooie solo van per kreeg nick de kans om de westrijd op slot te doen,helaas ging deze kans er niet in.Zelfs na een schitterende pass van koen kon trill de tip in niet verzilvereen door een geweldige reflex van de keeper van Son.Son trok dan toch aan het langste eind.Na en gelukkig gegeven strafcorner konden ze eindelijk de 3-2 achter hun naam schrijven.Hierna geloofde Son in meer en gingen ze ook maar druk uitoefenen op ons.We konden er niet meer zo makkelijk uit komen,Hierdoor moesten we ons voorsprong goed verdedigen.Helaas sloeg het noodlot toe en scoorde Son de 3-3 via en voorzet van rechts die er werd in getipped.We moesten hierdoor een stapje extra gaan zetten.Ons dominante spel tijdens de laatste 5-10 minuten werd eindelijk beloond toen het laatste fluit signaal klonk.We kregen toen eindelijk onzw welverdiende straf corner.Luuk legt de bal klaar.Dit is het moment!!
Luuk geeft een goede bal aan.Jeroen stopt de bal goed.Koen hoeft hem alleen nog maar in te pushen.Koen neemt een aanloop,legt de bal op zijn stick,sleept hem richtinggoal.Hij gaat erin..........ooh no.De keeper pakt hem nog met zijn stick en laat hem over de achterlijn rollen.Zo eindigt dezewestrijd in een gelijkspel 3-3.Na de westrijd hebben we nog een \"lekker\'\' biertje gedronken en daarna de weg naar huis gevonden.Door dit gelijkspel zijn we desmeer gebrand op een leuke zege tegen concordia volgende week zondag om14.30.Zoals peter r. de vries zou zeggen;\'\'kijk voor Exclusieve fotos kijk op onze website www.hch-heren1.nl !!