Aan de stand in onze poule zou je zeggen dat Helden Condcordia goed aan moet kunnen. Het werd echter een zeer spannende strijd om de punten, zeker als je weet dat onze directe concurrenten ook tegen de wat lager geplaatsten moest spelen.

Nadat de bal achter mooi rond werd gespeeld kwam die via het middenveld bij Ambrose terecht. Hij kon meteen de 1-0 scoren. Dit gebeurde in de eerste minuut. Helden had wel het meeste balbezit, maar kwam niet meer aan scoren toe. Hierdoor groeide Concordia in de wedstrijd en werd de druk steeds groter. Uiteindelijk werd het voor rust 1-1 via een strafcorner.

In de tweede helft werd de wedstrijd steeds spannender waarbij beide ploegen goed hockey lieten zien. Het venijn zat hem inde laatste 3 minuten. Eerst kon Gillian 2-1 scoren na een mooie terugspeelbal van Pim. Daarna kwam er weer een altijd gevaarlijke Roermondse strafcorner. (2-2) In diezelfde laatste minuut kon Pim de winnende treffer maken. (3-2)

Gezien de uitslagen en het puntenverschil in onze poule van de overige clubs, zal het verdere verloop van de competitie niet makkelijk worden.

bron:mhchelden.nl