Heren1 begon vandaag met gemengde gevoelens aan de wedstrijd. Nog altijd geteisterd door verschillende blessures kon wel onbevangen gespeeld worden. “Je best doen, afspraken maken en dan zien we wel!”

In de eerste minuut scoorde Son echter al (1-0). Dit schudde onze mannen wakker. Een zee van strafcorners tegen werden allemaal door onze verdediging gestopt. Een mooie tipp-in van Pim (1-1) luidde het keerpunt in. Joost, vandaag net als broer Ties in topvorm, kon de 1-2 scoren. Hier ging een uitgekiende actie van Gillian aan vooraf.

Na de rust kwam Son er eigenlijk niet meer aan te pas. Als je dan ook nog meeneemt dat Helden gedurende 25 minuten met z’n tienen moest spelen......! Joost kon met een mooie backhand de 1-3 intikken. Daarna regende het gele kaarten bij Helden. Een zeer hard werkende Dennis kreeg geel na een reflex toen hij geduwd werd. Erik, ook goed op dreef vandaag, geel vanwege een te emotionele trainer. En Ruud geel omdat hij te enthousiast was nadat hij de 1-4 maakte.

We kunnen er weer 3 punten bijschrijven na deze bewogen wedstrijd. Proficiat!!

bron:mhchelden.nl