Beste lezers, en waarschijnlijk topsupporters, van Horst Heren 1.
13:00 Verzamelen, gevolgd door een teambespreking, waar onze fantastische coach onze tactiek van de dag uit ging leggen. Het draaide erom dat het geen makkelijke pot zou worden, aangezien Best op de eerste plaats staat (stond). Iedereen was lekker scherp en gefocust op wat hij moest doen. De opstelling werd bekend gemaakt, warmlopen, inspelen en knallen. Zodoende begonnen wij aan de eerste helft.
De eerste helft begon meteen lekker fel, en ons eerste doelpunt viel al snel door een strafcorner, die viel omdat de tegenstander iets te enthousiast was om de bal van Harm af te pakken. Koen sleepte deze netjes binnen. Vervolgens bleef Horst netjes druk zetten, er komen nog enkele kansen die helaas niet benut werden, totdat de bal diep wordt gespeeld naar Nick die deze voor de goal kan brengen, waar het overigens best druk bezet was. Uiteindelijk tikt Harm de bal in de goal en staat het dus 2-0. Er kwamen hierna nog een aantal aanvallen van Best, maar onze ijzersterke verdediging stond als een huis. Vervolgens wordt er nog een pass op Bram S gegeven, die twee verdedigers uit wist te spelen, maar helaas op rand cirkel nèt naast schoot. Dan nog een bal die op Tim werd gespeeld die met zijn backhand net de paal raakte. Redelijk aan het einde van de tweede helft ontving Per nog een bal, die hij binnen de cirkel kon brengen en op goal kon schieten, maar ook deze bal was net naast. Zoals jullie al lezen: Kansen genoeg voor Horst… Het is rust.
In de rust werden er aandachtspunten en positieve zaken besproken. Het draaide er dus om, dat er een 3-0 moest vallen, om zekerder van onze zaak te zijn. Iedereen weer scherp.
De tweede helft begint weer even fel als de eerste, maar ondanks deze felheid wist Best een strafcorner mee te krijgen, die ook meteen afgewerkt werd. Het was 2-1. Horst met de afslag en weer volle bak. We wisten nog een paar strafcorners te krijgen, waarvan er één zat. De bal werd aangegeven, gestopt, en met schijn naar rechts, toch naar links gespeeld, veel vaart zat er niet achter, maar hij telt. Horst weer up by 2. Er vielen nog een paar verdedigende strafcorners, maar Best wist deze niet te scoren, dankzij onze verdediging. Aan het einde van de tweede helft wist Per nog een mooie loopactie te creëren die de bal breed aflegde op Tim, die de bal vlekkeloos in het hoekje slaat. Het was 4-1. Horst rook de overwinning al, de wedstrijd duurde nog maar een paar minuten, het fluitsignaal klinkt en de 3 punten zijn binnen.
Kortom het was een goede wedstrijd, iedereen heeft lekker gebald. Jammer dat er een aantal kansen gemist worden, gelukkig wel voldoende raak, 3 punten binnen, dus een goed resultaat.