Helden ging gelijk op jacht. In de eerste minuut was het 0-1 na een formidabele score van Ambrose. Dat het in de 2e minuut na een strafbal al 1-1 werd deerde H1 niet. Helden hield het hoofd koel. In de 5e minuut scoorde Jonas 1-2. Geldrop moest komen en begon wat te drukken. Het was echter Joost die, na een mooie combinatie met Dennis, het saldo in het voordeel van Helden naar 1-3 bracht.

Nadat Ambrose in 2e instantie de 1-4 maakte bleef het tot aan het rustsignaal nog heel druk in de doelcirkel van Geldrop. Helden speelde prima en Geldrop kwam er eigenlijk amper aan te pas.

Maar toen kwam de 2e helft. Op een wat ongelukkige manier kwam de 2-4. De tik van een Geldropse stick tegen Ambrose, die geblesseerd moest afhaken, luidde ons verlies in. De ene na de andere blessure kreeg onze H1 voor de kiezen. Een van de vele gevaarlijke strafcorners van Geldrop zette de teller op 3-4.

Geldrop buitte de situatie van het zichtbaar aangeslagen Helden uit en wist uiteindelijk de winst te pakken met een 5-4.

bron:mhchelden.nl