Onze mannen hadden in de eerste helft het spel en de bal goed onder controle. Er werd secuur gespeeld. Best kwam er eigenlijk niet aan te pas. De verschillende kansen die hierdoor gecreëerd werden konden echter niet benut worden. Na 10 minuten werd een vrije slag door Jonathan via Ben naast geslagen. Enkele strafcorners gingen ondanks de mooie schoten er niet in.

Die spaarzame momenten dat Best de bal had werden door hen echter wel benut. De 1-0 en de 2-0 werden simpel gemaakt. 3-0 werd het in de rebound na een strafcorner. In de laatste seconde voor rust ging een poging van Ambrose net mis.

De eerste 5 minuten van de tweede helft werd Helden onder druk gezet. Het werd nota bene 4-0 na een strafcorner. H1 herpakte zich ondanks de achterstand en liet zien dat ze zich nog niet gewonnen gaven. Jonathan kon scoren, 4-1 na een voorzet van Ben. Even later werd het 4-2 door Ben.

Het eindresultaat geeft de verhoudingen zeker niet goed weer. Een gelijkspel was meer op z’n plaats geweest. Ondanks dat was het een sportieve wedstrijd.

bron:mhchelden.nl