Na de al iets betere prestatie van vorige week besloten we deze stijgende lijn voort te zetten.

Echter ging dit nog niet helemaal volgens plan want Son besloot ons op achterstand te brengen (0-1). Ons spel werd gek genoeg pas echt beter toen we met 10 man op het veld stonden. Tom profiteerde van het verbeterde spel en schoot de 1-1 binnen voor rust.

De 2de helft begonnen we een stuk feller dan dat we de eerste begonnen en Son werd ver terug gedreven op eigen helft. Zou er nu een doelpunt vallen vroegen we ons af, maar neen het duurde nog een 10-tal minuten voordat tom voor z\'n 2de treffer van de dag tekende (2-1). De laatste 10 minuten werden nog even spannend omdat Son druk zette en ondergetekende een gele kaart kreeg voor vissen. Son wist dit voordeel , gelukkig voor ons, niet om te zetten in een doelpunt en zo haalden wij de eerste 3 punten van het siezoen binnen!

bron: hcnuth.nl