Na onze eerste overwinning wilden wij deze lijn graag doortrekken naar de komende weken. Er was redelijk scherp getraind afgelopen week, dus dat was positief om de wedstrijd te beginnen. Toen we zagen dat er genoeg support was vanuit de club kon het haast niet mis gaan. We gingen warmlopen en inspelen.

Toen de wedstrijd begon, begrepen we het tactische spel van Deurne niet helemaal. Het liep hier en daar ook even fout. Waardoor we Deurne een aantal gevaarlijke kansen weggaven. Één van deze kansen leidde op ongelukkige wijze tot een tegendoelpunt. De stand was 0-1. Het spel ging verder. Het tactische gedeelte werd al iets beter opgepakt, maar nog niet optimaal. Een speler van Deurne weet door te breken en scoort de 0-2. We waren het als team eens dat dit het laatste doelpunt was wat we weggaven, dus gingen wij maar eens een aantal keer aanvallen. We kregen de eerste strafcorner voor. De eerste poging van Koen werd gestopt, de bal kwam bij Luuk terecht, die een poging waagde, maar het mocht niet baten. De bal kwam uiteindelijk bij Jagber die m’ dan toch tegen de plank werkt. De stand was 1-2. Deurne kreeg het ondertussen al een stuk moeilijker met ons. Spoedig kregen we nog een strafcorner. We besloten dat Koen de bal er nu van de eerste keer in legde. En het was 2-2. De eerste helft eindigde met de tussenstand 2-2.

We bespraken hier en daar een aantal zaken die beter konden, maakten afspraken, wisselden wat in de rondte en de tweede helft begint. Na onze comeback wisten we dat er meer in zat. We gingen er daarom ook allemaal voor. In de tweede helft liep het allemaal redelijk gesmeerd. We kregen een aantal strafcorners tegen. Deurne probeerde ze al slepend te scoren, maar onze keeper Tony liet niet met zich sollen. Good Hustle!! Het bleef 2-2. Hierna kregen wij nog een strafcorner mee, deze werd er meteen mooi ingelegd en we kwamen op 3-2 voorsprong. Uiterst gemotiveerd gingen we verder. Deurne kreeg nog enkele corners die er helaas voor hen niet invlogen. Een poosje later werd er een mooie counter aanval opgezet. Er werd mooi gecombineerd tussen Tim een Jagber. Tim probeerde de bal naar Nick te spelen, maar deze werd onderschept, gelukkig had de onderschepper geen volledige balcontrole en rolde de bal alsnog in het doel. 4-2. Nog even doorspelen en volhouden. Op het laatst was het hockey in schoonheid afgenomen, maar wel 3 punten voor Horst. Het fluitsignaal klonk.

We renden een rondje uit en klapten voor ons trouwe publiek. De derde helft begon meteen goed met een mooi vol dienblad. De koploper was verslagen door Horst. Juul maakte een rondje met de puntjes en het bier heeft ons heerlijk gesmaakt.

bron: hchorst.nl