Het Parkstadse team mocht beginnen met de bal, en de bal ging goed rond achterin. Het duel werd voornamelijk op het middenveld uitgevochten. Na een toch wel desastreus moment, waar wij onze scheidsrechter liever naar de Hans Anders zouden willen sturen, kreeg HOCO de eerste strafcorner. Deze belande met alle geluk op de paal.

Na wederom een duel op het middenveld en een klein overwicht forceerde HOCO toch een tweede strafcorner. Deze werd helaas wel benut.

Hierna kreeg ons middenveld iets meer grip op de wedstrijd en mocht Mark de eerste keer aanleggen om de HOCO keeper onder vuur te nemen, dit ging helaas mis.

Aan het eind van de eerste helft was het de linksvoor van HOCO die tot de achterlijn mocht doorlopen en de bal kon voorgeven op de vrijstaande collega spits en hij benutte op zijn beurt deze bal op een manier die wij liever niet beschrijven.

Ruststand : 0-2

In de rust werden wij weer bediend van een lekker sinasappeltje, de nodige slokjes water, en een goede peptalk van Nick. Met een gevoel begonnen wij weer aan de tweede helft.

Zoals in het begin van de wedstrijd werd de strijd weer gestreden op het middenveld.toch was er in het begin een klein veldoverwicht van Parkstad dit resulteerde in een kansje voor Frank, die goed gepareerd werd door de keeper.

Vervolgens was het HOCO dat uit eindelijk een kans kreeg en deze op een Parkstadse voet legde en een strafcorner kreeg.

Deze werd knullig verspeeld aan tweede uitloop Dominique die ook maar gelijk besloot om op avontuur te gaan en via een goede combinatie met Tim aan de link kant. En vervolgens door liep om met Dennis eem combinatie aan te gaan die een bal op maat via de backhand terug kreeg, was het Tim die doorgelopen was richting de cirkel, maar zijn inzet werd op een haar na gemist.

Parkstad bleef aandringen richting het doel van HOCO en kreeg dan eindelijk de eerste strafcorner van de wedstrijd. Dennis mocht aanleggen, maar de aangeef was van mindere kwaliteit waardoor de bal bij Mark belande en deze schoot met scherp in de korte hoek.

1-2

hierna was het nogmaals Dominique die een aanval opzette en de bal aan Ted gaf deze kon helaas niet fatsoenlijk voorzetten maar mikte wel op een voet van HOCO, helaas werd dit weer over het oog gezien door de scheidsrechters.

Nick besloot hierna om voor een punt te gaan en paste het systeem aan, hierdoor werd er 1 op 1 gespeeld in de Parkstadse defensie, waardoor HOCO het doel wonderbaarlijk snel wist te vinden.

1-3

Parkstad in de aanval… een diepe bal van Tim op Frank, die het een-tweetje wel zag zitten maar de tweede pass werd helaas onderschept, HOCO counterde razendsnel, en voor de verdediging het wist stonden ze weer op de stoep, en scoorde

1-4

Dit was helaas ook meteen het einde van de wedstrijd, ook deze keer weer een iets te geflatteerde uitslag.

bron: hckerkrade.nl