Na een verschrikkelijke lange reis naar het hoge noorden kwamen we terecht op het complex van hoco.

De wedstrijd begon met 2 fanatieke scheidsrechters die later een grote rol zouden spelen in het verloop van de wedstrijd. We speelden niet slecht maar kwamen toch snel op achterstand en vlug daarop zelfs op een nog grotere achterstand en we keken tegen een -0 voor hoco op het scorebord aan..

Gelukkig wisten we het goed op te pakken en na een scoop van nort en een assist van mark wist tom het verschil naar 1 doelpunt terug te brengen (2-1). En nog voor het einde van de eerste helft wist tom weer te scoren en zo stonden we op 2-2 bij rust.

Na de rust gingen beide teams gelijk op en het verschil werd na een kwartier gemaakt door de scheidsrechter die besloot dat het neerhalen van achteruit, nadat luc de tegenstander keurig gepasseerd had, te straffen met slechts een gele kaart. Ook tom en nort moesten het ontgelden met overtredingen van achter maar de tegenstanders liepen hier ongestraft bij weg. De druppel die ons deed overstromen van woede was toen yannick een klap na kreeg met de stick. Een opstoot op het veld was de reactie en een aantal mensen die het veld moesten verlaten was de reactie. Hierna waren wij een stuk sterker en nadat hoco 2 maal shoot maakte in hun eigen 23 besloot de scheids gek genoeg toch voordeel aan hoco te geven waarop zij snel een counter uitvoerde met een goal als gevolg. Het hockey was hierna grotendeels bijzaak en na nog vele vage beslissingen van het scheidsrechterlijke gezag sloten we de wedstrijd af met een 4-2 verlies.

Jammer dat het zo moest lopen want we hadden tot het grandé performance van de scheids de meeste kans op de 3 punten.

Achja, gelukkig heeft parkstad ook verloren!

bron:hcnuth.nl