De wat euforische stemming van de vorige week is na het resultaat van vandaag omgeslagen.

We staan weer met beide benen op de grond. In de eerste minuut werd al een strafcorner door Concordia benut (1-0). Even later stond het al 2-0 na een verdedigingsfout. Helden probeerde wat terug te doen, maar kreeg een 3-0 te verwerken door een strafcorner. Een strafbal tegen werd gelukkig door Bart gestopt.

Toen Jonathan vijf minuten voor het rustsignaal de 3-1 intikte, kreeg Helden weer hoop. Deze was vergeefs. We gingen met 4-1 de rust in.

Al snel na spelhervatting kreeg Helden een gevaarlijke strafcorner tegen. Deze ging gelukkig net naast. Onze mannen stonden de tweede helft wat beter in het spel. Er werd zuiverder gespeeld en de aanvallen liepen soepeler. Dennis kon na een goede uitval de 4-2 scoren. De aansluittreffer bleef echter uit. De einduitslag werd door een strafcorner bereikt (5-2).

Het was vandaag ook gewoon een zonnebril teveel voor Helden.

Blijf onze mannen aanmoedigen. Veel Heldens publiek is een belangrijke steun in de rug voor onze H1.