Na 5minuten wist Bob een strafcornervariant te verzilveren. 1-0, hoewel het scorebord de gehele wedstrijd 7-0 voor Son aangaf. Deze stand was al voor de wedstrijd bekend. De eerste helft hebben we echt kunnen domineren. Wederom meerdere kansen kunnen creeeren, maar de 2-0 wilde niet vallen. Ook het eerste kwartier van de tweede helft waren we de betere ploeg. Son ging het laatste kwartier toch meer naar voren hockeyen. Jammer is dan, dat we toch teveel paniekhockey gaan spelen. Teveel de lange klap, die je dan uiteraard inlevert. Hoge ballen, idem dito. Er werd niet meer verlegd, en dus niet naar de ruimte gehockeyd (zelfde fout als tegen Civicum!). Wat absoluut nodig is, als je balbezit wilt spelen...

Maar met 0-1 naar huis, zijn de punten weer op zak. Al met al, een volledig terechte overwinning. Zoals bekend smaakt het bier na een overwinning altijd beter. Zeker in de zon bij Son. Sorry z/Son.

bron:vmhcbasko.nl