Na twee keer dik de boot in te zijn gegaan met 6 - 2 en 4 - 1 was vandaag het plan om toch echt eens 3 punten te gaan pakken. Best zou het slachtoffer moeten worden. Verzamelen om kwart voor 12 om daarna na een heerlijke koffie op de club, samen naar Best te rijden. Maar voor vertrek deed de eerste tegenslag zich aan. Jagber had last van zijn rug. Wij vertrokken zonder Jagber richting Best. Hij zou zich nog even laten behandelen bij Jos Gijsen. Hij kwam 10 minuten later als ons aan in Best met slecht nieuws, geen wedstrijd voor hem. Maar dat verandert niets, we moeten evengoed 3 punten pakken. Na een korte maar krachtige bespreking van Mark gingen we inlopen, inspelen en kon de wedstrijd stipt half 3 beginnen.

We begonnen goed aan de wedstrijd druk flink te drukken op Best. Best kwam er op geen manier uit en dit resulteerde na 5 minuten al in de eerste strafcorner voor ons. Na een goede inzet van Koen, kon Bram S. de rebound oppikken en via een verdediger de bal tussen de palen slaan. 0 - 1. Ook daarna bleven we druk uitoefenen op Best, maar verder dan enkele kansen kwamen we niet. Na 20/25 minuten sloeg de wedstrijd een beetje om. Best ging drukken en kreeg enkele kleine kansen. Gelukkig was het rust en kon Mark even de puntjes op de “i” zetten.

We begonnen ook weer sterk aan de tweede helft, net als de eerste. Goeie druk, enkele kansen maar nog geen doelpunten in het eerste kwartier. Op een gegeven momenten schakelden wij snel om. Een vrije slag werd snel genomen op Juul, waarna Juul de bal met een steekpass op Koen aanspeelde. Hij liep vrij de cirkel in en aarzelde geen moment. 0 - 2. Kort daarna zou ook de 0 - 3 vallen. Weer was Koen erbij betrokken. De bal kwam op rand cirkel bij hem terecht en gaf de bal op Oli die zicht naast de keeper had opgesteld. Hij kon de bal simpel in het doel schuiven. Best bleef erin geloven en trakteerde het thuispubliek nog wel op een fraai doelpunt. Hun nummer 7 kreeg een stuiterbal in de cirkel aangespeeld en sloeg de bal met een hoge backhand strak en hard in de lange hoek. Zo werd de eindstand bepaald op 1 - 3. Kortom een dikverdiende overwinning voor ons in Best.